Carrière

tc-blue

Uitdagende projecten!

Als landelijk werkend adviesbureau hebben wij een zeer groot aanbod in projecten. Namens onze opdrachtgevers voeren wij alle denkbare projecten uit in de Civiele Techniek en Bouwkunde. Dit doen wij voor o.a. gemeenten, provincies, waterschappen, aannemers, ingenieursbureaus, architectenbureaus, woningbouwverenigingen en Rijksoverheid. Wij hebben uitdagende projecten die passen bij onze adviseurs. Door het grote aanbod van projecten doen onze adviseurs altijd wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Op deze manier leveren wij een hoge kwaliteit en zijn wij een gerespecteerde partner voor onze opdrachtgevers. Adviseurs van Techcetera hebben een MBO, HBO of academische opleiding in de Civiele Techniek en of Bouwkunde. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, opleidingsmogelijkheden en een uitgebreid pakket aan werknemers- en privéverzekeringen. In welke fase je ook zit van je carrière, Techcetera heeft altijd iets interessants te bieden met uitstekende doorgroeimogelijkheden op ieder niveau.

tc-blueTechcetera als intermediar!

Hoewel een carrière van adviseurs bij Techcetera erop gericht is om een zeer lange relatie met elkaar aan te gaan, worden wij regelmatig door onze opdrachtgevers gevraagd als intermediar.

Door de langdurige, vertrouwelijke en vaak exclusieve relatie die wij hebben met onze opdrachtgevers worden wij regelmatig gevraagd voor het invullen van vaste functies. Indien dit na een inhuurperiode wederzijds bevalt bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te treden bij onze opdrachtgever.